Liam Neeson hakkab surema või valmistub uueks rolliks?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Neeson
Liam Neeson Foto: SCANPIX

Kõmufotograafid märkasid möödunud laupäeval New Yorgis Sohos Briti staari Liam Neesonit, kes varasemaga võrreldes nägi välja väga kõhn ja lohakas.

63-aastast staari märgati uuesti eile ning tal olid seljas samad kulunud ja kortsus rõivad nagu paar päeva varem, edastab Daily Mail.

Sportlikult rõivastunud staaril oli habe ajamata ning fotograafide sõnul tundus, et ta ei olnud mitu päeva end pesnud.

Meedias hakkasid levima spekulatsioonid, et Neesonil on raske haigus ja ta ei hooli välimusest või valmistub ta uueks rolliks.

Liam Neesoni pressiesindaja teatel on staari tervisega kõik korras. Ta just lõpetas uue filmi tegemise ning võttis aja maha enne kui septembris alustab uue linateosega.

Näitleja sõnas möödunud kuul ajakirjanikele, et vananemine on tema jaoks karm ning mitte keegi, kaasa arvatud tema ei taha olla 63-aastane.

Neesoni järgmine film «A Monster Calls» jõuab vaatajateni 2016. aasta oktoobris. Lisaks temale teevad selles kaasa Sigourney Weaver ja Felicity Jones.

Liam Neesoni abikaasa, näitlejanna Natasha Richardson suri 18. märtsil 2009 Kanadas Tremblanti mäesuusakuurordis saadud peavigastuse tagajärjel.

Neesonil ja Richardsonil on kaks poega – 22. juunil 1995 Iirimaal Dublinis sündinud Micheál Richard Antonio ja 27. augustil 1996. aastal USAs New Yorgis sündinud Daniel Jack.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles