Digitark soovitab: 10 äppi, mida suvel kasutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsungi kahele küljele kumerduva ekraaniga nutitelefon Galaxy S6 Edge on ilmselt kauneim seade, mis ettevõte eales teinud.
Samsungi kahele küljele kumerduva ekraaniga nutitelefon Galaxy S6 Edge on ilmselt kauneim seade, mis ettevõte eales teinud. Foto: Kuldar Kullasepp

EMT ja Elioni tehnoloogiablogi Digitark pani kokku soovitusliku nimekirja nutirakendustest ehk äppidest, mis aitavad suvist mobiilset elu veelgi mugavamaks ja mõnusamaks muuta. 

Digitarga koostatud nimekirjast leiab nii selliseid äppe, mis aitavad meelt lahutada kui ka selliseid, mis täidavad praktilise abimehe rolli. Kõiki mainitud äppe on võimalik alla laadida SIIT!

Spotify – avab Sulle muusikamaailma. Spotify Premium annab juurdepääsu miljonitele lugudele.

Waze –  aitab jõuda lihtsalt ja kiiresti vajalikku sihtpunkti, kogudes aktiivsetelt kasutajatelt tagasisidet liikumise kiiruse ja ummikute kohta.

minuTV – minuTV äpiga saad vaadata filme, sarju, lastesaateid, telekanaleid ja salvestisi.

Neti.ee – NETI mobiilirakendus võimaldab kiirelt ja mugavalt teha otsinguid ettevõtete kataloogist, andmebaasist ja kaardilt, aga ka otsida lähimat kohviku või kaupluse aadressi või teekonda selleni.

RMK – RMK mobiilirakendusest leiab loodushuviline matkasell infot riigimetsas asuvate puhkeobjektide kohta: lõkkekohad, telkimisplatsid, matkarajad, metsaonnid jpm.

Suhtlus Pilv – Suhtlus Pilv on tasuta teenus, kuhu saad kokku tuua kõik oma pildid, dokumendid ja videod.

Teeinfo – maanteeinfo rakendus võimaldab kaardil näha hetkel riigimaanteedel kehtivaid piiranguid, vaadata teekaamerate pilte ning tutvuda liiklusloendurite ja teeilmajaamade mõõdetud andmetega.

Bussipiletid.ee – sõiduplaan, mis oli eile tahvlil bussipeatuses, on nüüd Sinu mobiilis.

Eesti supelrannad – see rakendus toob Sinuni kõik Eesti ametlikud supelrannad koos sealsete õhu- ja veetemperatuuridega.

EMT Live -  EMT Live’i äpi kaudu on võimalik vaadata mugavalt kvaliteetseid Eestis toimuvaid kontserte, muusika- ja filmifestivale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles