Bear Grylls: 20 aastat tagasi oleksin äärepealt elu kaotanud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bear Grylls
Bear Grylls Foto: SCANPIX

Teleseikleja ja –ellujääja, inglane Bear Grylls paljastas, et ligi 20 aastat tagasi sattus ta langevarjuõnnetusse ning oleks võinud elust ilma jääda.

Õnnetus leidis aset 1996. aastal Zambias, kus ta langevari viie kilomeetri kõrgusel olles rebenes ja avanes vaid osaliselt, edastab väljaanne Curious Animal.

Grylls jõudis siiski maapinnale, kuid tal murdus kolm lülisamba lüli.  

«Ma kardan seni langevarjuhüppeid, kuid oma töö tõttu ei saa ma neid vältida. Mul on oma nipid, kuidas hirmu võita. Ma oleks võinud siis elu kaotada ning olin õnnega koos, et ma halvatust ei saanud,» lisas seikleja.

Gryllsi sõnul on ta oma pika seiklejakarjääri jooksul kogenud, et kui teha ohtlikke ja keerulisi asju pidevalt, siis muutuvad need kergemaks ja hirm kaob.

«Kui hirmu eest ära joosta, siis see jääbki saatma,» nentis kuulsus.

Bear Grylls  on tuntud sarjadest  «Man versus Wilde», «Worst Case Scenario», «Bear`s Wild Weekend», «Get Out Alive», «Escape From Hell», «Island», «Running Wilde with Bear Grylls» ja «Mission Survive».

Bear Gryllisi lehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles