Little Miss Estonia 2015 & Little Mister Estonia 2015 - castingud finaali!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Little Miss/Mister Estonia
Little Miss/Mister Estonia Foto: Erakogu

Juba 5. aastat korraldab produktsioonifirma Destate Republic konkursi «Little Miss Estonia» & «Little Mister Estonia» lastele vanuses 5-12 aastat, mis on suurimate rahvusvaheliste konkursite ja festivalide eelvoor.

Juubelikonkursi finaalishow toimub 9. augustil 2015 Tallinnas, MASHA restoranis.

Nendel, kes ei jõudnud veel kandideerida, on võimalus osaleda selle nädala castingutel - 30. juulil, 1. augustil, 2. augustil. Kui arvate, et Teie laps on andekas ja võluv ning on sündinud olema laval, andke sellest teada LME@destaterepublic.com.

Eelvoorus osalemiseks palume saata 5 pilti lapsest, piltide juurde märkige lapse nimi, perekonnanimi, vanus, huvid ja Teie kontakttelefon.

Finaalis esinevad osalejad kahes vanuserühmas: 5-8 ja 9-12 aastat. Iga rühma parimad saavad võimaluse esindada Eestit järgmistel rahvusvahelistel laste konkursitel ja festivalidel:

Little Miss World

Little Miss & Mister Continents

Little Miss Europe

Little Miss Eurasia

Mini Miss & Mister Earth

Little Miss Nations

Little Miss & Mister Galaxy

Little Miss & Mister Planet

Prince & Princess of the World

Festival Model & Talent World

Sõltumata finaali tulemustest Destate Republic'u tiim valib välja 3 andekat osalejat, kes saavad võimaluse õppida Alustava Tähe Koolis 2 kuud tasuta.

Konkusri ametlik info SIIN!

Konkursi ametlik facebooki leht SIIN!

Vaadake videot festivalist Little Miss World 2014, kust Eesti esindajad  tulid suurepäraste tulemustega - kümneaastane Annaliisa Lipp sai Little Miss World 2014 teise printsessi tiitli ning seitsmeaastame Emilia Laanjärv sai Mini Miss Continents 2014 võitjaks, SIIT!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles