Beatrice ei näe pagulaste Eestisse vastuvõtmises ohtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NYMF’i sireenid vallutasid Loodusmuuseumi sisehoovi.
Kus näidatakse moodi, on kohal ka Evelyn Sepp,  Beatrice ja Ed
NYMF’i sireenid vallutasid Loodusmuuseumi sisehoovi. Kus näidatakse moodi, on kohal ka Evelyn Sepp, Beatrice ja Ed Foto: Maksim Toome

Kristiina Ojulandi partei ridades riigikokku kandideerinud Beatrice erakonna kirglikku võitlust pagulaste vastu ei poolda.

Modellimamma ja kodurestorani omanik Beatrice proovis aasta alguses ka poliitikuks olemist, kuigi tema katse riigikokku pääseda oli äärmiselt passiivne.

Miks valis aga Beatrice Rahvaühtsuse partei oma poliitiliseks väljundiks?

Erakond sümpatiseeris mulle juba ainuüksi Kristiina kuju pärast, selge see. Ikka juhtfiguur on tähtis, mille järgi inimesed lähevad parteisse. Ma arvan, et see oli selline väike kogemus.

Beatrice`i sõnul pole ta aga peale valimisi enam erakonna tegemistega eriti kursis olnud. Siiski ei poolda ta partei radikaalset suhtumist pagulastesse.

Beatrice: Ma olen elanud Milanos. Juba tol ajal, 15 aastat tagasi, oli seal integreerunud väga palju teisest rahvusest inimesi ja nüüd on veel rohkem, jne. Või Pariisis või New Yorgis või kus iganes. See on nii iseenesest normaalne, inimesed on inimesed.

Nii, et sinul ei ole midagi selle vastu, et Eesti võtab pagulased vastu ja sina ei näe selles mingit ohtu?

Ma arvan, et ma ei näe ohtu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles