Carlos Santana soovitus meie Ziggy Wildile: lauljatar peaks end laval rohkem katma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vuntsipidu Movember gala klubis Hollywood, Ziggy Wild
Vuntsipidu Movember gala klubis Hollywood, Ziggy Wild Foto: Gert Nõgu

Juuli alguses Poolas Carlos Santanat soojendanud ansambli Ziggy Wild solist Laura Prits meenutas saates "KalendeR2", kuidas kaks päeva enne esinemist saadud kutse sisaldas ka soovitusi tema lavakostüümi parandamiseks.

Foto: Gert Nõgu

Poolas Rock Legends Festivalil esinenud Carlos Santana on väga usklik inimene ning väljendab seda ka laval olles, vahendab portaal Menu. Kui Ziggy Wild sai esinemiskutse, siis seisis seal ka artisti spetsiaalne palve soojendusbändi jaoks.

“Seal oli kirjas, et Carlos Santana isiklik palve on, et Laura ei oleks nii paljas laval,” meenutas muusik ja tõdes, et laval paljastavate kostüümide kandmine ei ole tema jaoks eraldi eesmärk ning ei olnud raske sellest loobuda. 

Foto: Gert Nõgu

Lauljatar märkis, et arvestama pidi karmide tingimustega, aga samas oli lahe kogemus ning reeglid paneb siiski paika peaesineja.

Ziggy Wild võitis Noortebändi võistluse 2013. aastal ning esines sel aastal ainsa Eesti ansamblina Poolas toimunud võistlusel, mille võidu järel nad Carlos Santana soojendusbändiks valiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles