Rakvere teater teeb Paidesse invasiooni

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Onu Remuse lood
Onu Remuse lood Foto: VIRUMAA TEATAJA/SCANPIX

Selle nädala kolmapäeval saab Paide kultuurikeskuses vaadata esmalt Rakvere teatri lasteetendust «Onu Remuse lood» ja seejärel etendust «39 astet».


Keskpäeval kultuurikeskuse suures saalis etenduv lasteetendus «Onu Remuse lood» ühendab endas lood Jänkuonust ja Rebaseonust ning nende kaaslastest. Pilet maksab 60 krooni.

Kell 19 saab suures saalis vaadata ülikiiret spioonikomöödiat, etendust «39 astet». Kiired pöörded, verdtarretavad mõrvad, kümned koomilised tegelased, lennuõnnetus otse laval, puuduvad sõrmed, meeleheitlikud põgenemised, käeraudadesse aheldatud noorpaar ning sekka pisut vanamoelist romantikat – kõik see ja enamgi nelja olümpiavormis näitleja esituses! Lugu on kurikaeltest, kes üritavad 1930. aastate Inglismaal suurt riigisaladust maalt välja toimetada ja vaprast kangelasest, kes neid takistada püüdes kohtub mitmete võluvate daamidega ning leiab lõpuks oma elu armastuse. Pilet maksab 145 krooni (õpilastele ja pensionäridele 120 krooni). (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles