Gwen Stefani lahutab abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Recording artist Gwen Stefani attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California.   Frazer Harrison/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Recording artist Gwen Stefani attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Gwen Stefani on andnud sisse lahutuspaberid ning lõpetab oma 13 aastat kestnud abielu kunagise rokkbändi Bush laulja Gavin Rossdale'iga.

Stefani nõuab lahutuses laste hooldusõiguse võrdset jagamist, vahendas TMZ. Võrdsele jagamisele läheb ka abielupaari ühine vara.

Hetkel hinnatakse Gwen Stefani väärtuseks 80 miljonit ning Rossdale'i omaks 35 miljonit dollarit. Ka kõik see läheb paari vahel võrdsele jagamisele.

Ühises avalduses ütlesid Rossdale ja Stefani, et kuigi nad ei jätka nad elu abielupaarina, jäävad nad laste kasvatamises partneriteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles