Rokkbändi Europe soojendab Tallinnas Islandi trio The Vintage Caravan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Vintage Caravan
The Vintage Caravan Foto: promo

 29. septembril esineb Eestis esmakordselt Rootsi rokkbänd Europe. Tallinnasse jõuab ansambel maailmaturnee «War Of Kings World Tour» raames. Rock Cafes toimuval kontserdil soojendab bändi Islandilt pärit rokktrio The Vintage Caravan. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

The Vintage Caravan on tegutsenud alates aastast 2006, mil kolm sõpra ja koolikaaslast otsustasid hakata koos muusikat tegema. Tõsisem töö algas 2009. aastal ning kahe aasta pärast oli valmis omanimeline debüütalbum. 2012 tõi bändi jaoks kaasa lepingu Islandi plaadifirmaga Sena ning teise albumi pealkirjaga «Voyage».

Värskeimat muusikat andis trio välja alles mõned kuud tagasi, selle aasta mais, mil ilmus kolmas album pealkirjaga «Arrival». The Vintage Caravani muusikat võib liigitada nii psühhedeelilise kui progressiivse raskeroki alla ning bänd on saanud fänne rõõmustada sellistel suurfestivalidel nagu näiteks Roadburn Festival, Wacken Open Air ning Hard Rock Hell.

Tallinnas esineb The Vintage Caravan 29. septembril Rootsi rokkbändi Europe soojendusesinejana. Europe tutvustab Rock Cafes uut albumit «War Of Kings» ning esineb koosseisus Joey Tempest (vokaal), John Norum (kitarr), Mic Michaeli (klahvpillid), John Leven (bass) ja Ian Haugland (trummid). Tallinna kontserdi raames kõlavad nii palad bändi uuelt kauamängivalt kui ka hitid nagu «The Final Countdown», «Rock The Night», «Superstitious» jpt.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja veebipoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles