Odd Hugo, Elephants From Neptune, Micucu ja Würffel esinevad Kesk-Euroopa olulisimal uue muusika festivalil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants From Neptune
Elephants From Neptune Foto: promo

Kesk-Euroopa olulisem esitlusfestival Waves Central Europe, mis toimub Viinis ja Bratislavas 30. septembrist 4. oktoobrini kuulutas välja tänavuse festivali programmi, mille fookuses on Batlikumi artistid ja siinne muusikaelu, hetkeseisuga esindavad Eestit neli bändi.

Tänavune fookusteema – Baltikum ja siinne muusika– on programmi toonud rohkem Eesti, Läti ja Leedu  artiste kui varasematel aastatel. Festivalile kandideerinud Eesti artistide hulgast valis korraldusmeeskond esinema nii juba tuntumad nimed, Tallinn Music Weekil Skype auhinna võitjad, rifirokkarid  Elephants From Neptune ja indibluusi koosluse Odd Hugo kui ka päris uued artistid nagu indiebändi Micucu ja elekro-popi trio Würffeli.

Lisaks Eesti artistidele on tähelepanu all ka kolme fookusriigi muusikatööstuse ning –turu arengud. Nii Viinis kui ka Bratislavas toimub Eestit, Lätit ja Leedut tutvustav paneel ja speed meeting programm. Samuti toimub Bratislavas kolme riigi ühine vastuvõtt pressile ja konverentsiosalejatele.

Foto: promo

Läti artistidest on hetkel Waves festivali programmi kinnitatud elektroonikaduo Kodek. Leedu artistidest esinevad Eestitki väisanud Colours of Bubbles, Golden Parazyth ja Alina Orlova, lisaks ka Leon Somonov & Jazzu ja Jurgis Didžiulis.

Uue muusika esitlusfestival ja muusikatööstuse konverents Waves Central Europe on topeltsündmus, mis toimub kahes linnas – Viinis (Waves Vienna) ning Bratislavas (Waves Bratislava). Festivali fookuses on alternatiivne ja indie rock ning elektrooniline klubimuusika. Eesti artistidest on festivalil varem üles astunud IIRIS, Ewert and The Two Dragons, Kreatiivmootor ja Tenfold Rabbit.

Vaata Waves Central Europe tervikprogrammi festivali veebilehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles