Galerii: Montreal pidu lõi letti erinevad naudingunurgad nii naistele, kui meestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel toimus tallinlaste meelispaigas Lounge Deja Vu's koostöös ttagentuur.ee'ga ainulaadne pidu MONTREAL - ärigurude intiimne seltskonnaõhtu, mis tõi külalistenikütkestava moe- ja glamuuri-show.

Foto: Maksim Toome

Õhtu jooksul sai laval näha veetlevate kaunitaridega moeshow'd ja nautida maitsvaid kokteile.  Intiimne moeõhtu tõi kohale palju rahvast.

Foto: Maksim Toome

Lugematute roosiõitega kaetud catwalk ja köitev ilu - laval leidis aset eksklusiivne show-performance, kus kaunid modellid esitlesid Diana Kurvese & Triin Tereski loodud kollektsiooni!

Foto: Maksim Toome

Intiimsel seltskonnaõhtul oli lisaks värsketele moehittidele varuks nii mõndagi: naistele pakkus vahvaid üllatusi Moxie ja A.G.A.N. Meestel jäi üle vaid vapustavat ilu enda ümber nautida! 

Vaata sensuaalset galeriid!

Kaunid modellid muutsid veel kaunimateks Make-up Studio jumestuskunstnikud Elery Urres, Teele Tasa ja Heldi Aun-Trepp! Ahvatleva muusikagurmee koostas  DJ Indrek Vissak, pakkudes meelelahutuslikku muusikat kuni varaste hommikutundideni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles