Kuum ka naabrite juures: Eesti presidendi ekskaasa lihtne elu, proua uus silmarõõm on lihtne lõõtspillimängija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves`e uus silmarõõm  Siim Rikker
Evelin Ilves`e uus silmarõõm Siim Rikker Foto: facebook.com

Täna kirjutas populaarne Venemaa naisteportaal Woman, et isegi presidendi abikaasa on lihtsurelik, kes võib eksida. Näiteks toodi meie eks esileedi Evelin Ilves, kes lahutas riigipea Toomas Hendrik Ilvesest tänavu aprillis.

Eesti eks esimene leedi, 47-aastane Evelin Ilves, kes tänavu aprillis ametlikult lahutas abikaasast, 61-aastasest presidendist Toomas Hendrik Ilvesest, kohtub täna 31-aastase laulja ja lõõtspillimängija, Siim Rikker`iga, vahendas portaal Woman Läti väljaannet Privātā Dzīve.

Foto: facebook.com

Väljaanne mainis, et esileedi veetis aega oma kallimaga juba enne ametlikku abielulahutust, näiteks võeti koos vastu aastavahetus Kambožas. Täna aga käiakse juba käsikäes pea kõikidel avalikel üritustel.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Välajaandes tuletati ka meelde Evelini möödunud suvist skandaali, kui ta suudles võhivõõraga Tallinna kesklinna öö-lounge`is ning hiljem veetis aega uue kallimaga ka  joogafestivalil. 

Foto: Viktor Burkivski

Samuti mainiti ära, et peale üheksat aastat rasket tööd esileedina, jäid Evelinile vaid tühjad pihud. Daam jäi päevapealt töötuks ja elab nüüd koos 12-aastase tütre Keijuga tavalises, Toomas Hendrik Ilvese poja Lukase nimel olevas kolmetoalises korteris.

Sama artikli juures on ka nõuanded, kuidas saada tagasi oma ekskaasat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles