Filmimuusika suurkontsert toob lauluväljakule armastatud Eesti staarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias.
Karl-Erik Taukar
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias. Karl-Erik Taukar Foto: Viktor Burkivski

5. septembril Tallinna lauluväljakul toimuv filmimuusika suurkontsert toob lavale armastatud Eesti staarid, kes esitavad sümfooniaorkestri saatel filmimuusika parimaid palu läbi aegade. Kaks tundi kestev kontsert toob kuulajateni tuntud linateoste nagu «James Bond», «Mission Impossible», «Shrek», «Batman» ja «Star Trek» filmides kõlanud palu.

Jüri-Ruut Kanguri dirigeeritava Üle-eestilise Noorte Sümfooniaorkestri saatel astuvad lavale solistid Koit Toome, Maarja-Liis Ilus, Gerly Padar, Ott Lepland ja Karl-Erik Taukar.

Tegemist on kogupere üritusega ning väravad avatakse juba kell 3 päeval. Kella kolmest seitsmeni on laulukaare tagusel platsil võimalik tutvuda Honda kõige uuemate toodetega. Väiksematele külastajatele on välja pandud jooksurattad, pisut suurematele aga esmatutvumiseks Honda krossitsiklid ja vastav rada.

Kella seitsmest õhtul on kõik külastajad oodatud laulukaare alla, kus võimsat muusikalist elamust aitavad saada ka ekraanidel jooksvad filmikaadrid, püro- ning valgushow.

Karl-Erik Taukari sõnul on koos orkestriga uut materjali esitada alati põnev: «Filmimuusika hulgas on palju tõelisi pärleid ning koos ekraanidelt näidatavate kaadritega on see kindlasti võimas vaatemäng. Vaid üheks korraks kokkupandud eriprojektid on alati meeldejäävad ja artisti jaoks pulssitõstev kogemus.»

Piletid, hinnaga 14€ on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles