Weekend Festivali esimene öö möödus Pärnus rahumeelselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 6. augustil algas Pärnus rannas elektroonilise muusika suursündmus Weekend Festival Baltic Edition. Peale DJ Tiesto etteastet liikusid festivali külalised nii linna kui telkalasse.

Festivali algus tõi kaasa ka probleeme valesti pargitud sõidukitega. Sekelduste vältimiseks tuleb enne Pärnusse tulekut linna või festivali kodulehel tutvuda ajutise liikluskorraldusega. Lisaks sellele tasub olla tähelepanelik ajutiste liiklusmärkide jälgimisel. Kui avastate, et teie sõiduk on teisaldatud, tuleb helistada numbril 444 6410 ja järgida sealt saadud juhiseid.

Foto: Madis Sinivee

Politseile on üle antud mitmeid leitud asju, mida esimesel võimalusel omanikele tagastatakse. Kui olete festivalialal midagi kaotanud, pöörduge sealsesse politseitelki või helistage telefoninumbril 444 6503. Soovitame hoida olulisi esemeid ning dokumente kindlalt suletavas taskus või kotis, et need peohoos kaduma ei läheks.

Foto: Madis Sinivee

Merepäästepatrullid panevad jõel ja lahel liiklejatele südamele, et pimedal ajal veel liikudes peavad põlema pardatuled. Eile õhtul liiklesid mitmed alused, mille puudusid või ei toiminud pardatuled. Kuna sadamapiirkonnas liiguvad ka kaubalaevad, on pardatuled väikelaevadega liiklejate ohutuse huvides hädavajalikud. Ükski merele minev veesõiduk ei tohi olla ülerahvastatud ja kõigi tarbeks peab olema ka päästevest.

Foto: Madis Sinivee

Hommikuse vahetuse staabijuhi Argo Tali sõnul möödus öö Pärnus rahulikult ja erakorralisi sündmusi ei olnud.

«Arvestades külastajate hulka ja ürituse mastaape, on öö möödunud rahulikult ning tõsisemaid rikkumisi ei registreeritud. Soovime linna elanikele ja külalistele rahulikku meelt ning kannatlikkust ka järgnevateks päevadeks,» ütles Tali.

Foto: Madis Sinivee

Laupäeva öösel lõppev Weekend festival toob Pärnusse pea 30 000 külalist. Politseile on saabunud abijõud erinevatest Eesti piirkondadest, Soomest ja Lätist. Graafikujärgselt töötavatele politseinikele on appi tulnud üle 200 politseiniku ja abipolitseiniku. Politseitööd koordineerib Lääne prefektuuri rajatud staap. Lääne prefektuur jagab festivali ajal avaliku korra ja politseitööga seonduvat informatsiooni oma Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles