Vormeliäss langes karmi kuriteo ohvriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Jenson Button.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Jenson Button. Foto: SCANPIX

Suurbritannia vormelipiloot Jenson Alexander Lyons Button langes koos modellist kallima Jessica Michibata röövlite ohvriks. Nende St Tropezi villa gaasitati ning neilt rööviti 350 tuhat eurot väärt olnud kihlasõrmus. Politsei kahtlustab, et villal hoiti silma peal juba mõnda aega.

Kokku viidi kaasa neile kuuluvaid asju ligi 430 tuhande euro eest, kuid kallim neist oli 350 tuhat eurot maksnud kihlasõrmus, vahendab Daily Mail.

Sellal kui paarike magas, imbus nende elamisse läbi ventilatsiooni gaasi. Politsei sõnul on kurjategijad villat jälginud juba mõnda aega ning teadsid täpselt kust ja kuidas läheneda. Röövlid siseneseid paarikese „uinudes“ villasse ning trampisid isegi ümber nende voodi.

Sellest, et neid röövitud on, said nad aru alles hommikul kui nad ärkasid ja nägid, et villa on segipaisatud ja sõrmus kadunud.

Vormelisõitja on hinnatud Briti rikkaimate topis kolmandale kohale, tema vara koguväärtus on 100 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles