Sel nädalavahetusel toimub unikaalne filmifestival Võsul Glämm

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu Glämm filmifestival
Võsu Glämm filmifestival Foto: vosuglamm.eu

14.-16. augustil toimub Võsul korruptiivne ühefilmifestival Võsu Glämm. Sel aastal on võistlusprogrammis jällegi vaid üks film, seekord Klaus Häro «Vehkleja».

Lisaks saab kolmepäevasel glamuurifestivalil näha veel Ilmar Raagi linateost «Kertu», Maimikute «Kirsitubakat», Elmo Nüganeni filmi «1944», Riho Undi animafilmi «Isand», Ervin Õunapuu dokumentaalfilmi «Aednik», Manfred Vainokivi filmi «Riigivargad» ning Dome Karukoski «Torisejat» (Soome).

Lastele näidatakse Margus Paju «Supilinna Salaseltsi», Xavier Picardi ja Hanna Hemilä «Muumitrollid Rivieras» (Soome, Prantsusmaa) ning Ärild Fröhlichi filmi «Doktor Proktori puuksupulber» (Norra).

Kulla ja karraga rikastatud glamuurne festival leiab aset loomulikult säravas ja suvises Võsus korraga nii Võsu Kultuurimajas kui ka kauni päikeseloojangu saatel Võsu ranna plaažil kultuurimaja kõrval, et tulla vastu lugematute rahvamasside soovidele.

Kes soovib aga personaalset kohtlemist ja osa globaalsete kuulsuste tähesärast, saab kohapeal soetada omale 3-eurose pileti Rahvamaja seanssidele. Õuealal on kõik filmid tasuta!

Festivali Punase Vaiba Gala toimub 14. augustil kell 17.00 Õhtujuht on Rain Tolk.

Lisaks leiab Võsu Glämmil aset lepingu allkirjastamine festivali  uue suursponsori Go Traveliga ning ühe üllatusliikme valimine auväärsesse žüriisse, kuhu hetkel kuuluvad Edith Sepp-Dallas, Raivo E. Tamm, Piret Tibbo-Hudgins ja lp. hr Hussar.

Vaata täpsemalt suursugust festivali kava siit:vosuglamm.eu/programm/

Auväärsete staaride tungival palvel on taaskord avatud ka ainukordne, kord aastas avatav Glämm-Lokaal, kust võimalik omale kultuurselt kosutust paluda.

Auväärsed külalised, kultuursed kaaskodanikud ja lugupeetavad glamuuritarid, Võsu Glämm 2015 ootab teid.

Festival Facebookis:facebook.com/vosuglamm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles