Reedese Arvamusfestivali lõpetab Must Puudel peoga Paide Plazas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Ehala ja Sander Mölder
Peeter Ehala ja Sander Mölder Foto: Erakogu

Sel reedel, 14. augustil muutub Paide Plaza Tallinna Vanalinna kohvikuks Must Puudel.  Arvamusfestivali järelpeol on esindatud Mustas Puudli  toimuvad peosarjad Must Mesi, Tiks, Kalamari Unioon ja Hallo. Djdest mängivad muusikat: Sander Mölder, Heidy Purga, Peeter Ehala, Madis Aesma, Kersten Kõrge, Liisi Ree ja Don Senjor. Erikülalisena asub plaadimängijate taha Onu Bella.

Tallinna Vanalinnas asuvas Mustas Puudlis toimuvad nädalavahetuseti erinevad  muusikasündmused, millest mõned sarjad on esindatud ka Arvamusfestivali reedesel järelpeol Paide Plazas. Musta Puudli pidu toimub kahel korrusel, terrassil ja kohvikusaalis. Muusikastiilidest võib kuulda stiililiselt erinevat, ent ometi Musta Puudliga haakuvat muusikat: funki, souli, jazzi, indie´t jm ning Onu Bella teeb vanakooli diskomuusika eriseti.

Foto: Arvamusfestival

Arvamusfestival toimub 14.-15. augustil Paides. Arvamusfestivali eesmärk on luua inspireeriv ja sundimatu õhustikuga arvamuskultuuri ning kodanikuharidust arendav uute mõtete kohtumispaik. Poliitiliste eesmärkideta üritusele on oodatud kõik ärksa meelega eestimaalased.

Uksed avatakse kell 22:00.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles