Lily Allen õiendab vanema õega lapsepõlve üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Allen ja Sarah Owen ühise rõivapoe avamisel tänavu septembris
Lily Allen ja Sarah Owen ühise rõivapoe avamisel tänavu septembris Foto: SCANPIX

Briti lauljatar Alleni (25) viis aastat vanem õde Sarah Owen rääkis meedias, et Allen olnud lapsena raskestitalutav tegelane.

 

Kuigi Lily asutas poolteist kuud tagasi Sarahiga koos retrostiilis rõivakaupluse, pole õdede suhted kunagi eriti soojad olnud, kirjutab music-news.com.

«Tegelikult ei olnud Lily lapsena mingi unelmate väike-õde. Ta oli jäärapäine, kes ei kuulanud mitte kellegi nõuandeid,» avaldas Sarah. Vanem õde lisas, et viieaastane eaerinevus tundus lapsena vägagi suur ja suuremaks kasvades midagi ses suhtes paremuse poole ei muutunud.

Lily tunnistab, et tal on minevikus olnud õega päris suuri konflikte ja draamasid, kuid naised olevat siiski oma suhteid suutnud talutavana hoida. Lily oletab, et ehk on Sarahi teatav kibedus tingitud sellest, et ta pole erinevalt temast ja õdede näitlejast vend Alfie`st suutnud avalikkuse silmis läbi lüüa.

Õdesid ühendab praegu septembri algul Londonis avatud rõivapood nimega «Lucy in Disguise» (otsetõlkes maskeeritud Lucy)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles