Rikas ärahellitatud noormees lasi hävitada Ferrari, kuna tahtis uut saada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari
Ferrari Foto: SCANPIX

Šveitsi miljonäri poega peetakse maailma kõige ärahellitatumaks nooreks, kes on uue auto nimel valmis kõigeks.

Anonüümseks jääda soovinud jõukuri 20-aastane poeg lasi meelega süüdata oma Ferrari 458 Italia, mille hind on 400 000 dollarit, kuna ta tahtis uut autot saada, edastab news.com.au.

ta arvas, et kindlustusraha eest saab ta osta uue, kiirema ja parema sportauto.

Noormees ei julgenud oma isale öelda, et Ferrari 458 Italia on tema silmis vananenud ning ta vajab uut masinat. Selle tõttu mõtles ta välja plaani, kuidas uut autot saada.

Noormehe sõnul sai ta iga kuu liiga vähe taskuraha, vaid 13 000 dollarit ning rahakogumine oleks võtnud liiga kaua aega.

Noorel jõukuril on veel 14 autot, kaasa arvatud mitu Lamborghinit, kuid ta tahtis hoopis uut Ferrarit.

Noormees kohtus Ferrarisid müüva firma esindajaga ning see isik teatas, et noormees ei saa vana Ferrari müügist piisavalt raha uue ostmiseks. Seega oleks tal targem oma masin süüdata ning kindlustusraha välja petta.

Noormees ja autofirma esindajad palkasid kaks isikut, kes said mõlemad käsirahaks 20 000 dollarit, et nad  viiksid Ferrari Šveitsist Saksamaale ja auto hävitaks.

Noormees läks alibi hankimiseks massaaži, et teda ei seostataks auto Saksamaale viimise ja süütamisega.

Noormehe kahjuks jäädvustasid Ferrari süütamise turvakaamerad ning politsei hakkas juhtumi vastu huvi tundma.

Ferrari hävines, noormees sai 22-kuulise tingimisi karistuse, 44 000 dollari suuruse trahvi ning 15 auto asemel on tal ikka 14 autot.

Meedia teatel on loo moraaliks, et kui sa tõesti tahad oma kallist Ferrarit hävitada, siis tee seda paigas, kus ei ole turvakaameraid.

Kindlustuspettus oli vilets plaan raha saamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles