Weekend Festival: DJ Mr. Probz andis üllatusintervjuu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr. Probz
Mr. Probz Foto: ERR

Mitme megahiti taga seisev ning tihti koos Armin van Buureniga ringi tuuritav DJ Mr. Probz andis Weekendil ERR-ile n-ö üllatusintervjuu, kus rääkis lühidalt oma plaanidest ja hetketegemistest, vahendab Menu.

"Kui Armin van Buuren meie Weekendi stuudiosse sisse astus ja kõiki viisakalt kättpidi tervitas, oli tema esimene küsimus mulle see, et kas ma ei sooviks teha intervjuud ka Mr. Probziga," meenutab ERRi meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normet.

"Jumal tänatud, et olen end raadiotes mängitava muusikaga kursis hoidnud, muidu oleks ikka väga piinlik olnud, et kes see mees Arminiga kaasas on. Nii et see intervjuu on täiesti puusalt lastud, eksprompt. Loodan, et ei kukkunud liiga piinlikult välja."

Nagu Armin van Buuren, nii on ka Mr. Probz pärit Hollandist ja tema hääl kõlab mitmes viimase aja suure hitis. Näiteks "Waves", millest samuti Weekendil esinenud produtsent Robin Schulz maailmakuulsa lööklaulu tegi. DJ Magi tabeli järgi maailma nr üks DJ Hardwell on teinud Mr. Probziga koostöös pala "Birds Fly" ja Armin van Buureni värske lööklaul "Another You" on samuti valminud koostöös Mr. Pobziga.

Armin van Buureni intervjuud saab näha Weekend Festivalist valmivas dokumentaalsaates. Saadet toodavad Vita Pictura Productions ja Eesti Rahvusringhääling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles