Tre Raadio kingib 2Quick Starti kontserdi ja Öövolle pileteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LÖÖ KAASA! Tre Raadio kingib 2Quick Starti kontserdi ja Öövolle pileteid
LÖÖ KAASA! Tre Raadio kingib 2Quick Starti kontserdi ja Öövolle pileteid Foto: MediaMarketing

Raadiojaama Tre SMS-mäng on käimas ning auhinnaks on sel nädalal iga päev ära anda 2 piletit Kohila Öövollele, mis toimub 19. augustil Kohila Rannavollekeskuses!

Loosis osalemiseks saada sõnum numbrile 13553, märksõnaga TRE, lisa sõnumisse enda nimi ja lõpetuseks märksõna “Kohila Võrkpalliklubi”. Sõnumi hind on 1 euro ja loosimine enne Soovisaate algust!

Rahva tantsitab sel meeleolukal päeval sügisesse Eesti tantsumuusika lipulaev 2Quick Start ja meeleolu kütab kuumaks DJ Märt Rannamäe. Kohila VK naiskonda tutvustab glamuurne ja särav meediadiiva Anu Saagim.

Lastemänge ja -võistlusi juhib Venno Loosaar ning avatud on ka näomaalingutuba. Kohila Võrkpalliklubi Euronaiskond keerutab loosiratast ja osalejaid ootab kümneid põnevaid auhindu meie klubi toetajatelt. Suveöölisi tervitab suurejooneline ilutulestik. Öö teevad valgeks tuled ja tõrvikud, mille paistel toimub 11. paaristurniir Kohila Öövolle, kus võitjad pärjatakse paar tundi pärast südaööd.

Piletid on müügil Piletilevis!

Kohtumiseni Kohilas!

Foto: MediaMarketing
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles