Pildid: Eestis avati esimene HYPOXI®-Stuudio

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. augustil avati Tallinnas Eesti esimene HYPOXI®-Stuudio.

Foto: Erlend Štaub/Maksim Toome

Spordi-ja elustiilistuudio HYPOXI pidulik avamine Tallinnas

Stuudio avamisega esitatakse väljakutse kehal kangekaelselt ladestunud rasvadele. HYPOXI®-Meetodit kasutades alustatakse teekonda unistuste figuurini.

Foto: Erlend Štaub/Maksim Toome

HYPOXI®-Meetod on ainulaadne kombinatsioon rõhuteraapiast ja mõõdukast  treeningust, mis on suunatud kõhu, talje, puusade, tuharate ja reite probleemsetele osadele. 

Vahelduv üle- ja alarõhk aktiveerib koed ja kehaosad kus rasv on kangekaelselt ladestunud. Vahelduv rõhk stimuleerib efektiivselt vereringet, mis kiirendab rasvhapete transporti nendest piirkondadest lihastesse, kus see energia algallikana põletatakse.

Foto: Erlend Štaub/Maksim Toome

“HYPOXI® ei ole kurnav treening”, kinnitab stuudio omanik Inri Rästa.

Peale neljanädalast HYPOXI®-treeningute tsüklit, mis sisaldab ühtekokku kaksteist 30-50 minutilist treeningut, ei vähene mitte ainult probleemsete kehaosade ümbermõõdud, vaid tulemuseks on oluluselt parema toonusega, trimmis nahk ning märgatavalt vähenenud tselluliit.

HYPOXI® treenerid koostavad igale kliendile individuaalse treeningplaani, mille aluseks on kliendi eesmärgid ja kehaline seisund. Lisaväärtusena tehakse klientidele põhjalik ainevahetuse analüüs, mis sisaldab muuhulgas tasakaalustatud toitumise näpunäiteid.

Foto: Erlend Štaub/Maksim Toome

HYPOXI®-Stuudio on huvilistele avatud alates 14. augustist igal tööpäeval ajavahemikus 09:00-18:00 aadressil Tartu mnt. 43 (Scala City I korrus). Eelneva kokkuleppe alusel teenindab HYPOXI® meeskond kliente ka lahtiolekuaegade väliselt.

Vaata pilte ja videot peene elustiili- ja spordiklubi  pidulikult avamiselt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles