Video: Andres Peets kaotas nädalaga kolm kilo! Kuidas see võimalik on?

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. ugustil avati Tallinnas Eesti esimene ja ainulaadne HYPOXI®-Stuudio.

HYPOXI®-Meetod on ainulaadne kombinatsioon rõhuteraapiast ja mõõdukast  treeningust, mis on suunatud kõhu, talje, puusade, tuharate ja reite probleemsetele osadele. 

Foto: Erlend Štaub/Maksim Toome

Ainulaadse treeningprogrammiga liitus ka ärimees Andres Peets

Andres: Jah, olen treeninud HYPOXI Vaconautil nädal aega, käinud neljas trennis ja tulemus on uskumatu.

Miks sa üldse sellises projektis osaled? Kas oli põjust?

Kaks põhjust on. Esiteks tahan ajakirja PULSS, mille väljaandja ma olen, lugejatele seda imeaparaati tutvustada ja teine põhjus on loomulikult see, et peale jaanipäeva ja suviseid grillipidusid ning veinijoomist avastasin, et minu slim fit särgid enam selga ei mahu. 

Aga siis tuleb ju uued särgid osta?

No ma läksin lihtsamat teed. Ma võtsin HYPOXI eksperimendis osalemise kutse vastu. Ja tulemused on väga head. Olen ühe nädalase tsükli läbi teinud. Neli korda kohal käinud ja kaalumistulemused näitasid, et ma olen ühe nädalaga maha võtnud 2,7 kilo ehk pea kolm kilo. See on tegelikult uskumatult hea saavutus!

Kas oled programmi käigus jälginud rohkem ka oma söömist ja joomist?

Jah, sul on õigus, nende õhtuste joomiste ja nädalavahetuste jauramistega peab olema ettevaatlik.

See on ju kurb?

Ei ole midagi. Võib-olla hoopis vastupidi ja see on hea. Ja mis puutub enesetundesse, siis ma ei tunne sellist ebameeldivuse tunnet ja kõhtu enam ees ka pole. Peale nädalast treeningtsüklit tunnen end oluliselt paremini.

Kaua sa mõtled seda treenigprogrammi veel jätkata?

Pakkumine oli teha neli nädalat. Aga kui samas tempos jätkata, siis ma arvan, et saan hoopis paari kolme nädalaga hakkama ja saavutan oma ideaalkaalu. Aga eks aeg näitab. Minu ideaalkaal on 80 kg, aga jaanipäeval ma kaalusin isegi 90 kilo. Sellepärast olengi väga üllatunud, et võtsin HYPOXI aparaadiga ühe nädalaga maha pea kolm kilo. Ma ise ka ei usu seda.

HYPOXI meetodit käis proovimas ka ilutoimetaja Reet Härmat.

Vaata videosid!

HYPOXI®-Stuudio on huvilistele avatud alates 14. augustist igal tööpäeval ajavahemikus 09:00-18:00 aadressil Tartu mnt. 43 (Scala City I korrus). Eelneva kokkuleppe alusel teenindab HYPOXI® meeskond kliente ka lahtiolekuaegade väliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles