Augustiunetus toob Pärnu liikluses kaasa muudatused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustiunetus oma võrratute tänavakohvikutega tuleb taas.
Augustiunetus oma võrratute tänavakohvikutega tuleb taas. Foto: Kristo Mäe / Augustiunetus

Laupäeval, 15. augustil Pärnus toimuv tänavafestival Augustiunetus toob kaasa muudatused Supeluse tänava piirkonna liikluses.

Seoses festivaliga on Supeluse tänav suletud liikluseks alates 15. augustil kella 15-st kuni 16. augustil kella 02.00-ni. NB! Teatele on lisatud ka kaart.

«Autod palume parkida Supeluse tänavaga ristuvatel teedel festivali piirkonnast kaugemale. Kui vähegi võimalik, võiks festivalile tulla jalgsi või jalgrattaga,»rääkis festivali korraldava MTÜ Kastan Taskus juhatuse liige Hille Hinsberg. «Kui tulla rattaga, siis saab võtta osa esmakordselt Pärnus toimuvast jalgratturite ühissõidust Tour d’ÖÖ».

15. augusti pärastlõunast 16. augusti varajaste hommikutundideni Pärnus toimuva tänavafestivali Augustiunetus peateljeks on Supeluse tänav, mille ümbruses toimub kokku üle kaheksakümne erineva sündmuse ja avatud on üle poolesaja üheõhtukohviku. Tänavafestival kuulutatakse avatuks 15. augustil kell 16.00 Koidula pargis.

Liikluskorralduse kaardi leiate siit.

Augustiunetuse ajakava leiate ametlikult koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles