Mika: õde taastub õnnetusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika
Mika Foto: SCANPIX

Poplaulja Mika on igavesti tänulik meditsiinitöötajatele, kes päästsid tema 10. oktoobril õnnetusse sattunud õe elu.

 

Mika õde Paloma Penniman (28) kukkus kolmanda korruse aknast alla maja ümbritsenud raudaia teravate varbade otsa. Londoni Kuninglikust Haiglast appisaadetud helikopterimeskond transportis naise haiglasse, kus tal opereeriti kukkumise tagajärjel viga saanud jalgu ning kõhtu.

«Täname oma perekonnaga kõiki praegusel ajal heade mõtete ja lahkuse eest. Paloma on praegu stabiilses seisundis Londoni Kuninglikus Haiglas,» kirjutab suvel ka Tallinnas esinenud Mika oma kodulehel.

«Talle on tehtud ulatuslikud operatsioonid jalgadele ja kõhule. Kuigi ta on suurtes valudes, on tema seisund arvestades juhtunud märkimisväärselt hea.

Lähinädalatel tehakse Palomale veel operatsioone ning siis algab tema rehabilitatsiooniprogramm. Tema taastumine saab olema pikk ja raske, kuid praeguses seisus pole põhjust uskuda, et see ei saaks olema edukas,» usub Mika traagilisele vahejuhtumile õnnelikku lõppu.

«Paloma ja kogu perekond võivad olla õnnelikud ja igavesti tänulikud helikopteri meeskonnale, Kuningliku Haigla arstidele ja õdedele tema elu päästmise eest.

Iga kaart, tekstisõnum ja lillekimp on Palomale näha. Oleme teile kõigile äärmiselt tänulikud, et hoiate Palomat oma mõtetes ja palvetes,» kirjutab Mika.

27-aastasel Beirutis sündinud Mikal (kodanikunimega Michael Penniman) on noorem vend ja kolm õde: üks noorem ja kaks vanemat. Õnnetuse juhtumise ajal, üle-eelmise pühapäeva varahommikul, oli Mika õe juures külas, eelneval õhtul olid nad käinud koos söömas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles