Galerii: Eesti tippjuuksurid Igor Zahharov ja Denis Kovalenko avasid salongi Viimsi keskuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailmas rohkete auhindadega tunnustatud ning hinnatud Eesti tippjuuksurid Igor Zahharov ja Denis Kovalenko lansseerisid äsja avatud Viimsi keskuses enda brändi MAKE YOUR I.D kolmanda ilusalongi.

Juuksekunstnike moto on lihtne - kinkida inimestele ilu, rõõmu ning harmooniat. 20-aastase kogemusega ilumaailmas töötanuna on nad loonud soenguid erinevatele moebrändidele, ajakirjade fotolavastustele, teleshowdele, filmidele ja näidanud isiklikke trendisuundi. 

Südamelähedane on ka heategevus, kus loodud suursugune juukseetendus «Hair Fusion Show» on võtnud rahvusvahelised mõõtmed. Projekti (www.hairfusionshow.com) eesmärgiks on moe ja juuksurikunsti kaasabil aidata haigeid lapsi.

Lisaks virtuoossetele frisüüridele Eestis on juuksurid Denis Kovalenko ja Igor Zahharov astunud üles ka meisterlike koolitajatena ning trendiloojatena Saudi Araabiast, Liibanonist, Venemaast, Gruusiast kuni Kasahstanini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles