Video! Vaata, mida põnevat toob teie ette Xplosion septembris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xplosion Fight Series 9. mail
Xplosion Fight Series 9. mail Foto: Xplosion Fight Series

Järgmine ning järjekorras juba seitsmes Xplosion Fight Series toimub juba 12. septembril 2015 Tallinnas Tondiraba Jäähallis. 

Ringis saab näha taaskord Eesti võitlusspordi raskekahuriväge Max Vorovskit, Edvin-Erik Kibust, Markko Moisarit, Alik Tseikot ja värsket Baltic Boxing Union (BBU) meistritiitli omanikku Pavel Semjonovit. Võitlusõhtu toob külaliste ette 8 erineva võitlusstiili K-1, profipoksi ning MMA matšid, rohkeid showelamusi ning meeleolukat õhkkonda pakuvad erinevad esinejad, glamuursed külalised ning vinge lavashow.

«Uudisena hakkab Xplosion oma võistlustel välja andma poksi, K-1 ja MMA stiili eri kaalukategooriate meistritiitleid, millega kaasneb võistlejatele suurem tähelepanu laias maailmas ning seeläbi on neil lihtsam pääseda maailma erinevatesse superliigadesse. Ka fännid saavad kindlasti osa oluliselt põnevamast sportlikust kontseptsioonist,» kommenteeris promootor Mirkko Moisar. «Kõige olulisemaks saab kindlasti pidada K-1 stiili kuni 85 kg kaalukategooria K-1 meistritiitlimatši, kus selgitatakse välja superstaari Sahak Parparyani ning Maxim Vorovski vahelises vastasseisus Xplosioni meistritiitli omanik.»

Võistlusõhtut on võimalik jälgida ka online ülekandena Xplosioni kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles