Cara Delevingne tegi modellindusega lõpparve: see on jube ja ebameeldiv

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne     Carine Roitfeld & Stephen Gan celebrate the launch of CR Fashion Book N.5 || Paris, France.30/09/2014/PJB_DSC_3195/Credit:PJB/SIPA/1410010216
Cara Delevingne Carine Roitfeld & Stephen Gan celebrate the launch of CR Fashion Book N.5 || Paris, France.30/09/2014/PJB_DSC_3195/Credit:PJB/SIPA/1410010216 Foto: SCANPIX

Praeguse aja üks suurimaid nimesid modellimaailmas - Cara Delevigne on otsustanud modellinudse sinnapaika jätta, et keskenduda nüüdsest veelgi enam näitlemisele.

Londoni Timesile antud intervjuus rõhutas 23-aastane Cara, et modellindusel tema elus enam kohta pole, kuid hoopis huvitavam on loo juures see, miks neiu sellise otsuse tegi.

Cara alustas modellindust juba väga noorena ning ta mäletab sellest ajast hästi, kuidas tal paluti fotosessioonide ajal seksikamaid poose ja ilmeid kasutada, vahendab eonline.com. Vähese kogemuse tõttu ei osanud ta tol ajal sellistele nõudmistele ka vastu hakata.

Foto: Cara Delevingne / Instagram

Samuti hakkas noorele naisele pinge ja tihe graafik nii füüsilisele kui vaimsele tervisele. Näiteks tekkis Caral psoriaas.

Loe tervet artiklit SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles