Kaks aastat hiljem: Robbie Williamsi Tallinna kontserdi dokumentaalfilm jõudis digilevisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams suudles Eesti lippu
Robbie Williams suudles Eesti lippu Foto: Fänni pildid

Täna möödub kaks aastat Robbie Williamsi suurejoonelisest kontserdist Tallinnas, mille tähistamiseks jõudis just täna digilevisse toona Tallinna saabunud Robbie Williamsi fännidest kõnelev südamlik dokumentaalfilm «Fans Journey to Tallinn».

Filmi režissööri Peeter Rebase sõnul räägib dokumentaal viiest Robbie Williamsi fännist, kelle elu artist on oma muusikaga tugevalt mõjutanud, ning sellest, kuidas nende unistus oma iidoliga isiklikult kohtuda Tallinnas täitus. «Film on pärast esilinastust olnud erinevates telekanalites üle maailma ja mitmete lennufirmade pardafilmide valikus ning nüüd on võimalik seda igaühel ka veebist vaadata,» selgitas Rebane.  

Foto: Fänni pildid

Kohati naljakas või veider ja kohati isegi kurb film jutustab viie Eestist, Itaaliast, Hollandist, Kanadast ja Inglismaalt pärit fänni elust, nende lootustest ja inspiratsioonist ning kulmineerub nende ühise reisiga kontserdile Tallinnasse, et üksteise ja Robbie Williamsiga isiklikult Eestis kohtuda. Filmis on katked ka kaks aastat tagasi 20. augustil toimunud kontserdist, millel osalenud saavad võimaluse end ka publiku hulgast üles otsida.

Film on saadaval Vimeo On Demand veebiplatvormi vahendusel SIIN.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esines Tallinna lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil enam kui 60 tuhandele pealtvaatajale. Robbie Williams oli esimene maailmastaar, kes on oma kontserdi Tallinnas filminud. Projekti koostööpartnerid on EAS, Tallinna linn ja ERR.

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles