Galerii! Selgusid Coppa della Maga Summer Model 2015 võitjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle suve säravaimaid said 18. augustil valitud kaunis Al Bastione suveaias. Tegemist oli iga-aastase suvemodelliotsingute finaalüritusega, kuhu kutsuti 83 kandidaadist, kes oma portfoolio Coppa della Maga alamlehele olid lisanud, silmajäävamad. 

Soe ja päikeseline finaalipäev algas võistlusvoorude ettevalmistusega ning tüdrukud omandasid õhtuseks etteasteks minu kui pealtvaataja hinnangul ikka päris keerulise tantsukava. Tantsukava loojaks oli JJ-Street Dance treener Kätriin Kübard. Seejärel suundusid kõik kaunitarid meigitooli, kus Christian Diori meigikunstnik Lenne-Ly Sepp maalis tüdrukutele Diori selle sügise meigitrende järgides kauni make-up'i. Õhtujuhiks oli muhe ja mehelik Juhan Krull. 

Foto: Urmas Kamdron

JJ-Street Dance tantsuvooru võitjaks tunnistas žüriiliige Joel Juht Räpinast pärit osaleja Hristina Parimskaja.

Briti moekaubamaja Debenhams rõivastega catwalk'i kõige veetlevamaks aga valis Debenhamsi Baltikumi esindaja Vaiva Kirvelaite kaunist musta kleiti kandnud Kalamaja kaunitari Kaidi Kullamaa. 

Järgmisena tuli tutvustada hõrkusid Coppa della Maga jäätiseid ja žürii sai väga meeldiva üllatuse osaliseks. Kõik üheksa finalisti olid oma tekstid väga ladusalt ja hea sõnavaraga üles ehitanud. 

Foto: Urmas Kamdron

Enne peavõitja väljakuulutamist andis oma lemmikule tiitlli üle raadio Ring FM hommikuprogrammi hääl Rauno Märks. Raadiokanal valis oma lemmikuks taas Kaidi. Rauno sõnul võtsid nad lisaks ilule arvesse ka Kaidi kaunist hääletämbrit. Kaidi saab seega raadiokanali sünnipäeva reklaamnäoks ja -hääleks. 

Foto: Urmas Kamdron

Publiku tiitli napsas endale Hristina. Publiku lemmiku tiitli andis üle Buduaari tegevjuht Marge Tava. Võitja sai endale elutarkusi edastava lugemisvara ja Al Bastione 50 € kinkekaardi. Enne peavõitja väljakuulutamist otsustasid Coppa della Maga jäätiste esindajad, et annavad välja ka ühe lisaauhinna, milleks on kast jäätist. Lisaauhind kuulus Helenale Kõivsaarele just seepärast, et tema oskas publikule kõige põhjalikumalt selgitada, miks eelistada roosuhkru asemel looduslikku magustajat - steviat. Seda sama magustajat, mida on kasutatud just Coppa della Maga jäätistes. 

Foto: Urmas Kamdron

«Coppa della Maga Summer Model 2015» võitjaks kuulutati kõikide voorude lõppkokkuvõtteks samuti Hristina. Võidulindi pani üle eelmise suve võitja Anita Tumaš. Kõikidele nendele eelnevatele auhindadele lisandus tema kinkekotti nüüd ka Coppa della Maga poolt 500 € väärtuses reis moemekasse Milanosse. Hristinat saab veel näha Buduaari ajakirjade modellina ja Buduaari üritustel moe-show lavadel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles