Kuulujutud süvenevad: One Direction teeb pausi, et liikmed saaks sooloprojektidega tegeleda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Direction
One Direction Foto: promo

Maailmakuulus boyband One Direction võtab kuuldavasti aasta aega pika pausi järgmise aasta märtsist, et liikmed saaks mõnda aega tegeleda sooloprojektidega.

One Directioni kutid jätkavad oma viienda albumi promomist, mida on ilmselt oodata veel selle aasta sees. Kuulujutud aga väidavad, et albumi jaoks tuurile ei minda ja märtsist tehakse hoopis paus sooloprojektide jaoks, vahendab Female First.

Nägusad bändiliikmed Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson ja Niall Horan soovivad teha soolokarjääri nagu The Rolling Stones.

Uudised pausile minekust said tuule alla kõigest mõni päev pärast uue muusikavideo «Drag Me Down» avaldamist. Ametliku kinnitust bändi või esindajate poolt alles oodatakse.

Foto: Erlend Štaub

«Poisid on koos olnud viis aastat. Nad väärivad vähemalt aastat, et oma projektidega tööd teha,» pajatas allikas, et tegemist pole kindlasti laiali minekuga ja nad plaanivad tulevikus taas koostööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles