ETV toob ekraanile verivärske ja sügise oodatuima kvaliteetsarja «Mustad lesed»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvaliteetsari «Mustad lesed»
Kvaliteetsari «Mustad lesed» Foto: ERR

11. septembril jõuab ETV ekraanile värske kvaliteetsarja «Mustad lesed» esimene episood, mis rabab põnevuse ja elutruudusega ning pakub vaatajale võimalust samastuda peategelaste dilemmade, kahtluste, murede ja rõõmudega.

Kui kolm keskealist naist jõuavad arusaamiseni, et elu abikaasade seltsis on muutunud väljakannatamatult piinavaks, näib võimalik vaid üks, kuid see-eest ootamatu variant - meestest tuleb vabaneda. Mõeldud, tehtud, kuid südamel kergem ei hakka - hoopis vastupidi. Sündmused saavad hoo sisse ja kogu elu muutub tõeliseks virvarriks, kus ei suuda orienteeruda ka kõige tugevamad. Kuidagi tuleb aga edasi elada ja oma valikud teha.

Foto: ERR

«Ausalt öeldes on tegu sarjaga, mida kõik kanalid oma ekraanile tahtsid. Mul on hea meel, et just ETV saab seda kvaliteetsarja rahvale pakkuda,» rõõmustab ETV meelelahutussaadete toimetuse juht Mart Normet. «Ja eriti hea meel on selle üle, et saime Venemaalt kätte režissöör Andres Puustusmaa! Tänu temale on meil sarjas nii võimas näitlejate ansambel,» lisas ta.

Värske sarja peaosades mängivad Hele Kõrve, Inga Salurand, Anne Reemann, Märt Avandi, Mait Malmsten, Tiit Sukk jpt.

«See sari on näitlejale täielik jackpot, sest tal on siin võimalus teha midagi sellist, mida ta tavaliselt teha ei saa. See on vaieldamatult väga hästi kirjutatud kvaliteetdraama, kus meie tippnäitlejad näitavad oma tippvormi,» rõhutab produtsent Anti Reinthal.

Foto: Marie-Helene Sarapuu

Ka vaatajatele pakub sari väljakutset - nii mõnelegi vaatab sealt vastu iseenda elu. «See on läbi ja lõhki tänapäevane lugu, kus vaatajad tunnevad ära enda ja oma naabrid. See on lugu tänapäeva elust, mida elavad väga paljud Eesti naised. See on lugu sellest, mis juhtub siis, kui inimesed omavahel ei suhtle ega märka teisi enda kõrval,» selgitas Reinthal.

Sarja režissöör on Andres Puustusmaa, produtsent Anti Reinthal. Sarja toodab Paprika Latino Studios.

Sari põhineb edukal Soome formaadil «Mustat lesket», mis on võitnud rohkesti tunnustust - seda pärjati parima sarja, parima režii ja parima käsikirja tiitliga. Eesti vaatajate jaoks on sarja tegevustik toodud kodumaisesse keskkonda ja temaatikasse.

Sarja käsikirja autorid on Laura Suhonen, Paula Mononen ja Johanna Hartikainen, eestlaste jaoks kohandas selle Veera Marjamaa.

Ühtekokku jõuab vaatajateni 12 episoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles