Noored kaasnäitlejad sõid Mel Gibsoni poissmeeste-filmist välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksana Grigorieva ja Mel Gibson tänavu märtsis
Oksana Grigorieva ja Mel Gibson tänavu märtsis Foto: SCANPIX

30. septembril algasid mulluse hittkomöödia «Pohmakas» järjeosa võtted, kus pidi tätoveerijana kõrvalosa tegema ka vanameister Mel Gibson (56), kes on viimasel ajal uudistes olnud seoses vägivallasüüdistustega oma ekskallima Oksana suhtes.

«Minu meelest oleks Mel sellesse filmi suurepäraselt sobinud,» ütles filmi režissöör Todd Phillips (40) Us Magazine`le. «Kuid mõistes, et filmi tegemine on ühine jõupingutus, ei kogunud see otsus lõpuks kogu mu näite- ja tehnilise trupi toetust,» võtab režissöör omaks, et Gibsonist loobumise tingis teiste näitlejate vastuseis.

Reutersi andmeil oli peamine Gibsoni vastane filmis kesksesse poissmeeste kampa kuuluv Zach Galifianakis (41), kes nentis hiljuti ühes intervjuus nimesid nimetamata, et atmosfäär «Pohmaka» võtetel on frustreeriv, kuna neil, kes end võtteplatsil ebamugavalt tunnevad, pole voli teha otsuseid, mis olukorda parandaks. Teistes peaosades mängivad filmis Bradley Cooper (35), Ed Helms (36) ja Justin Bertha (32).

Nüüd see siis õnnestus. Gibsoni maine filmiringkondades on tõesti kehv, nagu ütles üks mees filmigrupist, kes oli Gibsoni prooviesinemise juures: «Ta on õel ja segane tüüp, kellele sa ei julge küsimusi esitada.» Homovastasus, rassism, juudivastasus ja naistevihkamine on need märksõnad, millega Gibsonit seostatakse.

Samas, kui arvestada, et inimrühmade käitumises on palju sarnasust loomade karjaeluga, võib Gibsoni kõrvalepuksimises näha noorte soovi endale ruumitegemiseks senine alfaisane ja karjajuht troonilt tõugata, kui on näha, et ta on parasjagu nõrk. Üks toredam trofee Gibsoni auhinnakapis on Oscar filmi «Kartmatu» (Braveheart, 1995) lavastamise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles