Türi kultuurimaja läheb vaheajalainele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Kultuurimajas saab järgmise nädala esmaspäevast neljapäevani ehk sügisesel koolivaheajal mängida pilli, teha teatrit, nautida kinoseanssi ja laulda kõigest väest.


Esmaspäeval on muusikapäev. Lapsi ootab kella 12.30st kultuurimaja muusikaõpetaja Tea Saar, kes tutvustab rahvapille ja õpetab rahvalikke mänge. Põristada saab päris ehtsat Cherokee indiaanlaste trummi ja proovida suuri orkestri timpaneid.
Teisipäeval on teatri- ja kinopäev, tegevused algavad kell 12. Koos Türi kultuurimaja teatristuudioga on võimalik teha muinasjututeatrit ning pärast vaadata kinos eestikeelset lastefilmi «Väike nõid Lilli, Draakon ja võluraamat».

Kolmapäeval kella 11.30st on kultuurimaja kunstihuviliste päralt. Paide huvikeskuse kunstikooli õpetaja Liis Pihlik õpetab molbertile maalimist. Türi kultuurimaja kunstnik Ülle Kuldkepp teeb soovijatele näomaalinguid ja sabloongrafiti tegemist õpetab kunstnik Margus Tiitsmaa.
Neljapäeval kell 18 alustab laulustuudio Avendris, kuhu oodatakse lauluhuvilisi lapsi ja noori alates seitsmendast eluaastast.
Laulustuudio eesmärk on arendada laste musikaalsust, õpetada solistina esinemist. Esimesed külalised on Mirjam Dede ( huvikooli Meero Muusik muusikaõpetaja ja laulja) ja Juss Kaarepere (ansamblist Ska Faktor), kes räägivad oma tööst ja tegemistest ning annavad väikse kontserdi.
Kinopääse maksab 25 krooni. Koolivaheajal osalemise tasu on 15 krooni päev, vaid laulustuudio tutvumisõhtu on tasuta. Tasu sisaldab ka natuke näksimist ja morssi. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles