Loe, mis saateid hakkavad ETVs juhtima Hagi Šein, Are Eller, Katrin Saks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ETV avalikustab iga päeva hommikul järjekordsed osalejad aktsioonis  «Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.»

HAGI ŠEIN

Televisioon on nii demokraatlik meedium, et igaühel on selle kohta oma arvamus. Hagi Šeini arvamus on aga selline, mis läheb korda igale tänasele, eilsele ja ka homsele teleinimesele. Pikki aastaid tele- ja filmitudengeid koolitanud endine ETV peadirektor juhtis 1980ndate lõpu pöördelistel aastatel mõjukat «Mõtleme veel» saadet, kus käidi välja ka Rahvarinde idee. Ühtlasi oli ta «Prillitoosi» looja ja esimene saatejuht. Täna juhib Hagi Šein Balti Filmi- ja Meediakoolis televaldkonna õpetamist. Saatejuhtide vahetuse raames on ta eetris 10. septembril saatega Kahekõne.

Foto: Loco Studio/ERR

ARE ELLER

Are Eller on mees, kelle hääl on Eestis sama kuulus kui Harley Davidsoni oma! Tema saate nimi «Mootorite maailmas» on legendaarne kaubamärk, mille alt Are Eller on tootnud 30 aasta jooksul ligi 1300 lugu. Motospordi vahendamine on tema kirg ka täna, nii teles kui veebis. Saatejuhtide vahetuse raames näeb teda 11. septembril loomulikult Spordiuudiste edastajana.

Foto: Loco Studio/ERR

Katrin Saksa teati kui tugeva sotsiaalse närviga saatejuhti, kes küsitles suure huviga ja võrdselt hästi nii piimaauto juhti kui ministreid. Teda huvitasid päris inimesed ja nende päris mured, millest sai alguse ka populaarne saatesari «Teateid tegelikkusest». Täna on Katrin Saks Balti Filmi- ja Meediakooli direktor.

Foto: Loco Studio/ERR

Ilmar Raagi võrdkuju televisioonis on Ffriik... filmi- ja kinohull! Sellise nimega filmisaade tegi ajalugu nagu Ilmargi, kellest sai ETV noorim peadirektor. Tänaseks on ta kino- ja teleekraanile toonud viis filmi ning töötab praegu valitsuse kommunikatsioonibüroos nõunikuna ja tegeleb riigi psühholoogilise kaitse strateegiatega. 

Foto: Loco Studio/ERR

«Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.» toimub ETV-s nädala jooksul 5. - 11. septembrini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles