Kanal 2 uued sügissaated: «Takso» Jan Uuspõlluga, «Kaks kanget Ameerikas» ja Roald Johannsoni «Viis aastat hiljem»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks kanget Ameerikas
Kaks kanget Ameerikas Foto: promo

Kanal 2 toob septembris ekraanile hulga uusi saateid ja sarju. Teiste seas algavad komöödiaseriaal «Takso» Jan Uuspõlluga, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda reisisaade «Kaks kanget Ameerikas» ja Roald Johannsoni juhitud «Viis aastat hiljem».

Teisipäeval, 15. septembril jõuab eetrisse uus komöödiaseriaal «Takso», kus Jan Uuspõllu kehastatav taksojuht Urmas Kuldnokk peab hakkama saama kõige ja kõigiga, kes ta auto tagaistmelt läbi käivad. Iga episood on katkematu sketšide ja pööraste klientide jada, kus vaatame taksojuhi elu läbi tagasivaate-kõverpeegli.

Kuuldused Teedu ja Kristjani uuest ettevõtmisest jänkidemaale läksid liikvele juba kevadel. Sellest seiklusest valmib lustakas reisisari, mille esimene osa on Kanal 2 eetris juba pühapäeval 13. septembril kell 19:35. «Minu ootused olid, et nüüd tuleb üks tore normaalne reis,» muheleb Jõekalda. «Läksime sinna kui tavalised inimesed vabale maale. Polnud mingeid kostüüme, eksperimente, läksime lihtsalt nagu tavalised turistid,» ütleb ta. «Meie Ameerika reis oli esimene, kus Teet oli grupijuht. See kruvis muidugi ootused üles.» Kahe kange seiklused viivad muuhulgas Los Angelesse, Las Vegasesse, San Franciscosse, New Orleansi, Miamisse, Washingtoni ja New Yorki. Suduste suurlinnade kõrval näeme ka Ühendriikide võimast loodust, värvikaid inimesi ja rikkalikku kultuuri.

Septembri keskel jõuab Kanal 2 ekraanile uus vestlussaade «Viis aastat hiljem». Seda mitmes mõttes unikaalset saadet juhib endine «Pealtnägija» ajakirjanik Roald Johannson. 2010. aastal salvestati rea tuntud inimestega põhjalikud videointervjuud, kus nad ennustasid, milline on nende elu viie aasta pärast – aastal 2015. Teiste seas kõnelesid avameelselt Evelin Ilves, Märt Avandi, Kaja Kallas, Mihkel Raud, Maire Aunaste, Jevgeni Ossinovski, Siim Kallas jpt. Need intervjuud pandi viieks aastaks «kümne luku taha». Nüüd näitame neid esmakordselt laiemale avalikkusele. Intervjuude esma-esitlusele oleme stuudiosse palunud ka toonased kõnelejad. Kas nad mäletavad, mida nad tollal oma «kaugest tulevikust» arvasid ja ennustasid? Tuleb välja, et elu on teinud uskumatuid pöördeid. Kõik intervjueeritavad on nende aastate jooksul kogenud nii imelisi üllatusi kui ka ränki kaotusi. Mõni üksik suutis oma tulevikku aga rabava täpsusega ette ennustada.

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Oktoobris jõuab ekraanile romantikasaade «Armastust otsides». Saade viib kokku üksikhinged, kes ihkavad oma ellu armastavat kaaslast. Juuni alguses näidatud erisaates tutvustasime sarjas osalevaid mehi ja naisi. Nad said vallalistelt televaatajatelt suve hakul palju kirju. Osalejad valisid neist välja paar-kolm sümpaatsemat, kellega lähemalt tuttavaks saada ja ühine suvi veeta. Saatejuht Aveli Jänese eestvedamisel elame neile kõigile kaasa – kas meie silme all sünnib tõeline armastus ja kooselu?

Kanal 2 ekraanil jätkuvad ka vanad armsakssaanud lemmikud. Juba kolmapäevast, 2. septembrist kell 21:30 on taas eetris Eesti vaadatuim draamasari «Pilvede all», mis jätkub viiendat aastat ja jõuab oktoobris juba 150. episoodini. Jätkuvad ka menusari «Naabriplika», krimisari «Viimane võmm», komöödiasari «Köök», Margna ja Jõekalda lõbus stuudiosaade «Nädalalõpp Kanal 2ga», ajakirjanduslik telemagasin «Radar», heategevuslik «Kodutunne», Tuuli Roosma «Saladused», probleemsaade «C-Komando» jne.

Oktoobris stardib «Laula mu laulu» uus hooaeg. Juba õige varsti selguvad sügisesed osalejad. Kes on need seitse armastatud muusikut, kes veedavad nädala koos ühe katuse all?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles