Noortekeskus ootab koolivaheajal jämmima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte vabaajakeskuses on võimalik koolivaheajal kuuel päeval lõbusalt aega veeta.
Noorte vabaajakeskuses on võimalik koolivaheajal kuuel päeval lõbusalt aega veeta. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu noorte vabaajakeskus avab vaheajapäevadel uksed kell 12, et pakkuda koolist priid aega nautivatele noortele meelepäraseid tegevusi.

Noortekeskuse juhataja Annely Reile teatel on esmaspäev pühendatud keskuses disainile ja käsitööle.

„Kella ühest ootame keskusesse tasuta workshop'ile „Dizain” kõiki neid, kellele pakub huvi riiete ümber disainimine,“ rääkis Reile. „Selleks võiks kaasa võtta oma garderoobist igavaid ja ümberkujunduse järgi karjuvaid esemeid ning otsida lisaks, mida võib uuenduskuuriks vaja minna kas endal või sõbral. Paneme Shalomi abikeskusega omalt poolt välja käsitöövahendeid ja riideesemeid.“

Teisipäeval algusega kell 16 toimub noortekeskuses neli tasuta töötuba, kus juhendajateks on Pärnu noorte vabaajakeskuse individuaaltundide juhendajad.

Olle Nõmme käe all võib õppida elektrikitarri. Basskitarri juhendajaks on Kaarel Leping ja trumme saab harjutada Mark Kostrovi juhendusel. Siim Aava õpetab kõigile soovijaile DJ ala. Töötoad lõpevad mõnusa jämmiga keskuse kontserdilaval.

Kolmapäeval on keskuses vaba sissepääsuga lounge-õhtu ja alates kella kuuest saab nautida klubis-kohvikus IN mõnusalt kulgevat „IN Lounge“ jämmimist, kus astuvad üles Lauri Uus, Olle Nõmm, Kaarel Leping, Mark Kostrov jmt.

„Nauditavama tulemuse saavutamiseks pakume suupisteid ja erinevaid alkoholivabu kokteile,“ lubas Reile.

Samal õhtul toimuvad piljardi- ja lauajalgpalliturniirid.

Reedel kella kuuest õhtul kuni laupäeva lõunani on keskus nende päralt, kes peavad lugu arvutimängudest. „Lanpartyl“ osalemiseks tuleb võtta kaasa oma arvuti ja pikendusjuhe. Sissepääs on kõigile tasuta.

Vaheajanädalat jääb lõpetama kell 19 algav hiphopiüritus „School Sucks“, kus esinevad FastK, Tarbijakaitse, Krick ja DJ Fii.

Et noored saaksid nädala viimasel päeval uueks kooliveerandiks ette valmistada, on vabaajakeskus pühapäeval suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles