Technoks valmis? Raadio 2 saab sügisel uue imeilusa saatejuhi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merimell Sokk
Merimell Sokk Foto: Mihkel Maripuu

Raadio 2 toob sügisest eetrisse mitu uut saadet ja saatejuhti. Juba sel neljapäeval alustab saade «Machine Nation», mida hakkab vedama DJ ja produtsent Merimell.

Tegemist on Merimelli esimese raadiosaatega, kuigi varem on neiu kätt harjutanud erinevates internetiraadiotes, vahendas Menu.

Merimell tunnistas Raadio 2-le antud intervjuss, et pabinat ta uue ameti ees ei tunne. «Ma käisin vaatamas, kuidas asi käib, siis natuke käsi värises, aga nüüd on juba ootusärevus sees, et tahaks natuke mussi lasta, et inimesed saaksid rohkem aimu, mis asi see techno on,» lausus ta.

Merimell on mänginud paljudes Eesti klubides ning korraldanud erinevaid techno-üritusi. Enda sõnul alustas ta plaadikeerutamisega Tartus klubis Atlantis. Siis esines ta veel noortepidudel ning oli huvitatud hardstyle muusikast. Aastatega jõudis ta aga undrerground klubidesse, kus kõlas techno muusika.

«Machine Nation» hakkab Raadio 2 eetris kõlama neljapäeviti kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles