TV3 telesarjast «Eesti parim pagar» langes välja Laura

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti parim pagar» langes välja Laura
«Eesti parim pagar» langes välja Laura Foto: TV3

TV3 suurejoonelisest küpsetamisvõistluses «Eesti parim pagar» esimeses osas võistlesid osalised parima tiitli nimel magusate küpsetiste valmistamises. Ühele osalisele jäi esimene saade paraku ka viimaseks.

Sarjas osaleb kaksteist kodupagarit, kel on vastupandamatu kirg küpsetamise vastu. Esimeses saates tuli pagaritel võistelda pähkli ja šokolaadiga rikastatud küpsiserataste ning banaani-šokolaadimuffinite valmistamises.

Foto: TV3

Tõelisi pagari andeid näitas eilses saates Merle, keda kiitsid nii kohtunikud kui ka saatejuhid. Ühel osalejal ei läinud aga kõige paremini ja nii tuli juba esimesest saatest lahkuda just temal. Selleks osalejaks on igapäevaselt kaht väikest tütart kasvatav Laura.

Foto: TV3

Sarja võitjat ehk Eesti parimat pagarit  ootab suur tulevik, sest muude põnevate väljakutsete kõrval avaneb talle võimalus anda oma panus Hagari tootevalikusse. Juba täna võib iga maiasmokk ükskõik millisest ETK kauplusest soetada eilse saate võitja Merle retsepti järgi valmistatud banaani-šokolaadimuffineid.

«Eesti parim pagar» põhineb maailmakuulsal formaadil «Bake Off», mis on vaatajate südameid vallutanud paarikümnes riigis.

«Eesti parim pagar» on TV3 eetris esmaspäeviti algusega kell 20.30.

Eilse saate retseptid on leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles