«Troonide mäng» pääses Guinnessi rekordite raamatusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maisie Williams
Maisie Williams Foto: Paul Michael Hughes / GWR

«Troonide mäng» purustas järjekordse rekordi ja seekord pole tegu illegaalsete allalaadimiste arvuga.

HBO hittsari pääses 2016. aasta Guinnessi rekordite raamatusse tänu «suurimale teledraama samaaegsele edastamisele», kirjutab The Independent. 

Viienda hooaja teist episoodi «The House of Black and White» näidati selle aasta alguses korraga 173 riigis, et ennetada piraatlust. Varem püstitas rekordi «CSI», mida näidati 4. märtsil 171 riigis.

«Troonide mängu» on viimased aastad sageli nimetatud enim illegaalselt alla laaditud teleseriaaliks. Viies hooaeg purustas rekordi, kui seda laaditi alla 13 miljonit korda.

Guinnessi rekordite aukirja käis vastu võtmas Arya Starki kehastav näitlejanna Maisie Williams. «Ma olen nii õnnelik, et «Troonide mäng» on osa Guinnessi rekordite raamatust. Ma räägin seda kindlasti oma kasuvennale, kes saab igal aastal jõuludeks selle raamatu. Ma ei suuda ära oodata, mil tema reaktsiooni näen,» ütles Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles