«Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.» kõik saatejuhid on tänaseks avalikustatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Loco Studio/ERR

ETV aktsiooni «Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.» kõik saatejuhid on kolmapäevase seisuga avalikustatud. Edastame veel Maire Aunaste saate.

MAIRE AUNASTE

«Esimesed kaheksa aastat Eesti Televisioonis töötades ei olnud mul kodus televiisorit. «Sul on siis küll väga vaene elu,» ütles mulle tookord Kalle Randalu. Viimaste rublade eest enne krooni tulekut ostsin oma esimese televiisori. Pärast seda sai minust parem saatejuht,» ütleb Aunaste ise. ETV vaieldamatult üks värvikamaid staare Maire Aunaste teeb saatejuhtide vahetuse raames koos Vahur Kersnaga 8. septembri «Ringvaadet». 

Foto: Loco Studio/ERR

ETV «Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.» nädalale lükkab juba sel laupäeval hoo sisse «Maahommik», kus endised saatejuhid eesotsas Mati Kirotari ja Madis Kimmeliga annavad juhtimise üle uuele saatejuhile Rein Palosaarele. Otsad tõmbab järgmisel reedel kokku Are Eller, kes asub siis taaskord Aktuaalse kaamera spordiuudiseid lugema.

Foto: Loco Studio/ERR

Laupäev 5. september - kell 10 «Maahommik»

Pühapäev 6. september - kell 9:05 «Prillitoos» Tiina Pargiga

Esmaspäev 7. september - kell 6:55 «Terevisioon» Reet Linna ja Enn Eesmaaga, kell 20:05 «Osoon» Kalev Vapperiga, kell 21:40 «Välisilm» Katrin Saksaga

Teisipäev 8. september - kell 19:00 «Ringvaade» Maire Aunaste ja Vahur Kersnaga, kell 20:05« Vabariigi kodanikud» Raul Rebasega, kell 21:00 «Aktuaalne kaamera» Marite Kallasma ja Aarne Rannamäega

Kolmapäev 9. september - kell 20:05 «Pealtnägija» Mati Talvikuga, kell 21:40 «Foorum» Ilmar Raagiga

Neljapäev 10. september - kell 20:05 Kahekõne Hagi Šeiniga, kell 22:10 MI Karmel Eikneriga

Reede 11. september - kell 21:30 Sport Are Elleriga 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles