Tjuun in avab oma sügishooaja Sinilinnus koos laulajatar Riya ja dj Commixiga Inglismaalt

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulajatar Riya
Laulajatar Riya Foto: promo

Sel laupäeval, 5. septembril toimub Sinilinnus Tjuun In, kus esinevad kaks välisartisti, soololaivi teeb lauljatar Riya ning djseti Commix. Kahes Sinilinnu saalis mängivad muusikat ka kodumaised djd: Erkin Antov, Moonface, Röster, Ranon, Viljus, Freq, Teng ning residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy.

Riya on Inglise laulja, kellelt augusti lõpus ilmus album Sublimation. Kauamängival teevad kaasa tuntud produtsendid nagu Emperor, Break, Zero T, Enei, Total Science, Hybrid Minds, Villem & McLeod jt. Sublimation tituleeriti ka Mixmag ajakirja «Album Of The Month» staatusega. Riya on ka Eestis eelnevalt esinenud kui MC. Esmakordselt esitleb ta oma uut albumit aga soolo-laiviga.

Foto: promo

Commix on Riya kaasmaalasest dj ja produtsent, kellelt üle pika aja on peatselt Metalheadz plaadifirma alt välja tulemas kolm EP-d. Commixilt on ilmunud varasemalt kaks albumit Call to Mind (2007) ja Dusted (2012). Commixi miksitud kogumik FabricLive 44, mis anti välja FabricLive Mix seeria alt auhinnati «Parima kogumiku» tiitliga Best of British auhindadel Dj Magi poolt 2009. a.

Tjuun in on Eesti vanim, 15. aastat tegutsenud trummi ja bassi sariüritus ja reedeõhtune (kell 22-00) saade Raadio 2-s. Nii saadet kui pidusid on väisanud mitmed artistid meilt ja mujalt. R2DNB 2013 ja 2014 küsitlusel valiti Tjuun In parimaks kodumaiseks trummi ja bassi peoks.

5. septembri Tjuun Inil Sinilinnus esinevad lauljatar Riya ja Commix Inglismaalt. Neid toetavad kodumaised djd Erkin Antov, Moonface, Röster, Ranon, Viljus, Freq, Teng ning residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy. Tjuun In pidu toimub Sinilinnu kahes saalis.

Uksed avatakse 23:00

Pilet: enne südaööd 6 ja hiljem 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles