Video! Draamal jõuab lavale etenduskunstide tudengite ühislavastus «Piiri peal»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draama
Draama Foto: Draama

7.-9. septembrini saab Draamal osa kuraatoriprogrammist «Piiri peal», mille võtab kokku kolmapäeval, 9. septembril 101 tudengi koostöös valmiv etenduskunstide eluolust pajatav humoorikas ühislavastus «Piiri peal ehk Nii me oleme».

Lavastuse esimeses osas heidetakse pilk teatrikoolide igapäeva: kas pannkoogi ja lõvi mängimine on endiselt au sees? Kas tikutopsis on võimalik tantsida? Mis loom on stsenograaf? Kas teatriteadlasel on ka katseklaasid? Kas me ikka veel armastame ooperit? Lavastuse teine vaatus on humoorikas ülevaade Eesti teatrite lavaelust ja kõigest, mis seda ümbritseb - klatš, klots ja glamuur.

Laval on Eesti Muusika ja Teatriakadeemia lavakunstikooli 27. ja 28. lend, Tartu Ülikooli teatriteadlased, Eesti Kunstiakadeemia stsenograafid, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia etenduskunstide tudengid ja Tallinna Ülikooli koreograafia tudengid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles