Elu24 video! Tanel Padar paljastas, mida plaanib edasi õppida

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 värske telesügise uues saatesarjas «Tanel Padar ja sõbrad» lööb Tanel Padari ansambel The Sun bändibussile hääled sisse, et sõita külla Eestimaa eri nurkades elavatele sõpradele ja nendega koos muusikat teha. Elu24 uuris TV3 sügishooaja avapeol, mis muusiku saate tegemiseni viis!

«Saateni viis üks hea mõte ja idee käia läbi oma sõbrad ja salvestada kohapeal, mõne juures praktiliselt elutoas, uut muusikat, filmida üles ja näidata kogu eesti rahvale, kuidas üks muusikutevaheline sõprus välja näeb,» rääkis rokkstaar Tanel Padar Elu24-le.

Kas võtete jooksul on ka midagi šeffi juhtunud, mis televaatajateni ei jõua, aga oleks siiski väärt rääkimist? 

«Käisime ükskord Kadri Voorandil külas. Meil oli kribatud paberile selline süžee moodi asi, et mängime, nagu me ei oskaks sinna minna. Ometigi olen Kadri maakodus käinud. Juhtus aga selline asi, mis ikka juhtus, kui planeerima hakkad, me eksisimegi päriselt ära,» meenutas Tanel Padar, et kõne, mida pidi televaatajale algselt teesklema, tuli siiski päris siiras.

Padari sõnul on terve saatesari «Tanel Padar ja sõbrad» spontaanne ja kõik kokkulepitu tuleb unustada, sest kohapeal sünnib hoopis midagi muud ja ägedamat.

«Sõpru tuleb hoida, austada ja armastada,» tänab Padar kõiki sõpru, kes saates kaasa löövad.

Mida saadaks Tanel Padar ise telemaastikul korda, kui tal vabad käed oleks?

«Kuna mind telemaastik väga huvitab ja kuna alates juunikuust on mul võimalus minna seda edasi õppima, siis mul on peas küpsemas mitu omanäolist formaati, mida tahaks edasi arendada,» rääkis muusik, et kavatseb oma pensionisamba kindlustada end telemaastikul teostades.

Vaata videost, mida rääkis Tanel Padar punase vaiba üritusteks valmistumisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles