Noortebändi demovoor lõpeb neljapäeval

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2014 võitja, ansambel Innersound avaldas oma peatselt ilmuvalt debüütalbumilt esiksingli
Noortebänd 2014 võitja, ansambel Innersound avaldas oma peatselt ilmuvalt debüütalbumilt esiksingli Foto: facebook.com

Noortebänd 2015 konkursile registreerimine lõpeb 10. septembril ning 12. septembril valib žürii  laekunud demodest edasipääsejad, kes avalikustatakse samal õhtul konkursi avapeol PADA-s.

Kui oled noor, kuni 26-aastane muusik ning teed bändi, on Noortebändi konkurss just sinule. Kuna tänavu tähistab Noortebänd ka 15. juubelit, on programmis mitmeidki uuendusi, mis annavad noortele muusikutele võimaluse veelgi rohkem oma muusikat laiemale avalikkusele tutvustada ning kogu bändiga konkursi vältel areneda.

«Eestis on kaks kohta, kus oma ala professionaalidelt saada konstruktiivset kriitikat – need on Eesti Laul ja Noortebänd. Samuti on võimalik kirjutada lugusid sahtlisse või hoopis oma loomingut teistele tutvustada ja seeläbi arengut kiirendada,» leiab Noortebänd 2012 võitjabändi Slippery Slope solist Egert Milder ning lisab, et ei ole tähtis, kes konkursi võidab, vaid oluline on see, kes sellest kõige rohkem õpib.

15. korda toimuv Noortebändi konkurss on kujunenud üheks mainekamaks muusikaürituseks  Eestis. Igal aastal on konkursil osalenud bände, kes tänaseks säravad edukalt nii Eestis kui välismaal. Tule ja anna oma bändile võimalus suureks arenguks ning tutvusta oma muusikat teistelegi!

Registreeri oma bänd Noortebändi koduleheküljel: www.noorteband.ee ja Facebookis https://www.facebook.com/Noorteband.page?fref=ts

Info Noortebändi avapeo kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles