Galerii! Tantsuparadiisis astus üles Ukraina superblondiin - Olja Poljakova

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 4. septembril toimus Club Hollywood-is linna populaarseim ürituste sari  Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), kus seekord esines esimest korda Eestis kõige säravam slaavi Superblondiin – Olja Poljakova Ukrainast oma skandaalse meeldejääva laulu- ja lavashowga.

Lauljatar esitas programmis kõiki oma igavesi hitte, mis tõmbasid kaasa peokülalisi huumori, kitši ja kirjeldamatu slaavi energiaga: «Ljuli», «Russian Style», «Shljopki», «Malchikam eta nravica» ning uued superhitid «Ljubov-morkov» ja «Pervoe leto bez Nego» - need on laulud mille järgi jalad hakkasid iseenesest tantsu lööma!

Foto: Maksim Toome

Skandaalne Superblondiin esindab muusikastiili superpop , mis sisaldab endas kõiki tänapäeva muusikamaailma moodsaid suundasid alustades diskost ja pungist kuni lõpetades R’n’B-ni välja.

Ainukene ja tõeline Superblondiin Kokošnikuga, Ukraina skandaalne lauljatar – Olja Poljakova pakkus külastajatele suurel hulgal ohjeldamatut lõbu, iroonilisi laulutekste ja ainulaadset stiili. Ees ootas tõeline, unustamatu ja vaatemänguline show imelise koreograafia ja kordumatu superblondiini naljadega, see sündmus jääb meelde kogu eluks!

Foto: Maksim Toome

Erilist sära tekitasid veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub reedesel päeval 2.oktoobril club HOLLYWOOD-is (Vana-Posti 8, Tallinn) ,kus esineb taas publiku suurel soovil Venemaa kõige mehelikum hip-hop laulja DŽIGAN! 

Foto: Maksim Toome

Müügis ainult 1000 piletitja saadaval piiratud koguses 30% soodustusega kuni 28.septembrini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles