IIRIS esitleb uut singlit «Iridescent Love»

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Iiris
Lauljatar Iiris Foto: Siiri Kumari

Eile andis IIRIS välja uue loo pealkirjaga «Iridescent Love». Tegemist on esimese singliga novembris ilmuvalt EP-lt «Hope». Loo esmaesitlus toimus tuntud New Yorgi muusikablogis Pigeons and Planes.

Viimased kaks aastat on Iiris Vesik elanud ning õppinud Londonis. Just seal on sündinud ka tema uus muusika. “Olen välismaal elades palju kasvanud – nii muusikalises kui ka isiklikus plaanis,” ütleb Iiris. Kahe aasta töö vili on novembris ilmuv EP «Hope», mille esimest singlit «Iridescent Love» on võimalik kuulata Spotifys juba nüüd.

««ridescent Love» on armastuslaul, millesse on minu jaoks ilus mälestus sisse peidetud. See on Londonis kirjutatud laul armastusele ja usaldusele – alati on hea tulevik ees, isegi kui antud hetkes tuntub, et see on käest lasted. «Iridescent Love» on mitmetes värvides helkiv, aga samas läbinähtav armastus. Minu eesmärgiks oli kirjutada tõene laul, mis kõlaks nagu sillerdav ja kerge armastuse juga. Arg varajane valgus pärast rasket ööd,» räägib uuest singlist Iiris ise.

Kuula lugu SIIT!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles