Vastuhakk kiusajatele on elu suurim võitlus

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilma sõpradeta võõraste seas Dre saab endale ootamatult abiliseks ja õpetajaks majahoidja Hani (Jackie Chan), kes osutub tõeliseks kung fu meistriks.
Ilma sõpradeta võõraste seas Dre saab endale ootamatult abiliseks ja õpetajaks majahoidja Hani (Jackie Chan), kes osutub tõeliseks kung fu meistriks. Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin saab 29. oktoobrist kuni 4. novembrini kella 17 vaadata filmi "Karatekutt".

12-aastane Dre oleks võinud olla kõige populaarsem poiss Detroidis, ent tema ema töö tõttu peavad nad alustama kahekesi uut elu Hiinas.

Dre’le hakkab kohe meeldima klassiõde Mei Ying, aga täiesti erinev taust muudab sellise sõpruse võimatuks. Veelgi enam, Dre tunded teevad temast kooli suurima riiukuke Chengi vihavaenlase. Natuke karated õppinud poiss püüab enda eest seista, aga Cheng saab “karatekutist” kerge vaevaga jagu.

Ilma sõpradeta võõraste seas Dre saab endale ootamatult abiliseks ja õpetajaks majahoidja Hani (Jackie Chan), kes osutub tõeliseks kung fu meistriks. Sama ajal, kui Han õpetab Dre’le, et kung fu juures pole kõige olulisemaks mitte löögid ja blokid, vaid küpsus ja rahu, saab poiss aru, et vastuhakkamine oma tagakiusajatele saab olema tema senise elu suurimaks võitluseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles