Metsatöllu Markus: kuningad on tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaates «Punker» käis Metsatölli solist Markus Teeäär
Telesaates «Punker» käis Metsatölli solist Markus Teeäär Foto: Kanal 12

Järgmise aasta 8. veebruaril annab Tallinnas kontsertklubis Rock Cafe eksklusiivse kontserdi maailma absoluutne heavy metal'i kuningas - ansambel Manowar. 

Metsatöllu solist Markus Teeäär kommenteeris, et Manowar on tema üks suuri lemmikuid juba lapsepõlvest. «Nende muusika on meeldinud mulle emotsionaalse ja eepilise kõla pärast. Võib olla on sellelt ansamblilt tulnud ka armastus basskitarri vastu,» rääkis Markus.

Foto: promo

«Metsatöllu otseseks mõjutajaks ma Manowari ei pea, aga esimesed laulud sai kirjutatud basskitarril küll. Minu lemmik ajastu Manowari puhul on aastad 1982 kuni 1992. Seal vahemikus ilmusid neil parimad plaadid mu meelest. Imidžiga on nagu on.» 

Markus on Manowari kontserditel käinud kahel korral ja tõdeb, et pettuma ei pea. «Ootan ka juba 8. veebruaril toimuvat kontserti väga ja soovitan seda kõigile, kes vähegi heavy metalist lugu peavad. Mõõk ei pea alati olema käes vaid seda saab kanda ka hinges. Kuningad on tagasi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles