«Varjundite» rollist loobunud Charlie Hunnam: ma nutsin endal silmad peast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Hunnam
Charlie Hunnam Foto: Scanpiix

Näitleja Charlie Hunnam, kes pidi algselt kehastama hittfilmis «Viiskümmend halli varjundit» Christian Greyd, rääkis, kui emotsionaalne oli tema jaoks sellest rollist loobumine.

«See oli mu professionaalse elu halvim kogemus. See oli emotsionaalselt hävitav ja tohutult raske,» tunnistas Hunnam ajakirjas V Man.

Üks põhjustest, miks 35-aastane staar pidi rollist loobuma, oli see, et ta olin juba lubanud osaleda Guillermo Del Toro õudusfilmis «Crimson Peak».

«Olin aasta varem Guillermole sõna andnud. Inimesed küsisid, et kas ma olen hull - Guillermol on neli kuud aega, et asendajat otsida, see on tähtsuselt kõigest neljas roll, sa võiksid selle asemel «Varjundeid» teha... Ma ütlesin, et ei saa. Guillermo on mu sõber ja ma lubasin talle. Minu jaoks sõnapidamine auasi,» ütles ta.

Aumehena teatas Hunnam halvast uudisest «Varjundite» režissöör Sam Taylor-Johnsonile isiklikult.

«Ma helistasin talle ja me mõlemad nutsime 20 minuti jooksul endal silmad peast. Ma pidin lihtsalt talle ütlema, et ei mängi välja. Mul oli vaja lõpetada «Sons of Anarchy», filmida terve stseen, kus Tara julmalt mõrvatakse, lennata järgmisel päeval Vancouverisse, kus oli kümme päeva proovideks ja siis alustada filmimist. Kolm päeva pärast seda algasid «Crimson Peaki» võtted ja siis oli mul kaks päeva aega reisimiseks, et minna tagasi «Sonsi» seitsmendasse hooaega. Tol ajal olid ka mu isiklikus elus keerulised ajad ja ma tundsin end emotsionaalselt ja vaimselt väga nõrgana. See kõik kees üle ja lõpuks olid mul selle pärast paanikahood,» meenutas Hunnam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles